image

Artikel

Om Gastro Wiki

Gastro Wiki er et digitalt opslagsværk baseret på kokkefaglig og gastronomisk ekspertise fra nuværende topkokke, fødevareproducenter og madformidlere.  

Gastro Wiki sikrer videreførslen af det tradionelle madhåndværk med fokus på råvarekvalitet, økologiske produktionsmetoder og velsmag til kommende madhåndværkere som kokke, smørrebrød/catere, ernæringsassistenter med flere. 

Målgruppen er elever på gastronomuddannelsen og andre madhåndværksfaglige uddannelser samt restaurationsbranchen. Men Gastro Wiki er åben for alle. 

En voksende database 
Ved lanceringen rummer platformen over 250 artikler med råvarer indenfor grønt, fisk og gris og emner som økologi og bæredygtighed. 

Det er planen, at platformen i årene fremover fortsat skal udvikle sig indenfor andre emner og råvarekategorier og bidrage til større gastronomisk viden og bæredygtige principper. 

Projektet er finansieret med støtte fra Fonden for Økologisk Landbrug, Produktionsafgiftsfonden for frugt og gartneriprodukter, Norma og Frode Jacobsens Fond samt fra Fiskeriafgiftsfonden